Zo voorzie je jouw zwembad van een schild!

Een zwembad kan erg kwetsbaar zijn voor vieze stoffen en beestjes. Zo ben je vast wel eens bladeren of dode insecten tegen gekomen in jouw eigen zwembad of een zwembad bij jou in de buurt. Dit is natuurlijk onprettig en dit willen we voorkomen. Met het gebruik van een afdekzeil op jouw zwembad zorg je ervoor dat jouw zwembad beschermd is tegen deze vieze stoffen en dode insecten. In deze blog bespreken een aantal redenen waarom het handig is om een afdekzeil toe te passen op jouw zwembad. Lees verder en bestrijdt vuil in jouw eigen zwembad. 

Bescherming en minder onderhoud

Met het gebruik van een afdekzeil word je niet telkens verrast door vieze stoffen en dode insecten in jouw zwembad. Dit zorgt er ten eerste voor dat troep zich ophoopt in het water van jouw zwembad. Aan de andere kant zorgt het afdekzeil ervoor dat je minder onderhoud hoeft te plegen aan het water in jouw zwembad. 

Bescherming tegen het Nederlandse klimaat

In Nederland ben je erg gebonden aan de seizoenen. Zo is het grootste deel van het jaar te koud om gebruik te maken van jouw buitenzwembad. In de maanden dat je jouw zwembad niet gebruikt, is het erg handig om het af te dekken. Dit bespaart je een hoop onderhoud en het maakt jouw zwembad klaar voor de zomer. Zodra de zomer is begonnen helpt jouw afdekzeil met het behouden van de warmte in jouw zwembad. Dit maakt de eerste plons van de dag een stuk aangenamer! 

Voor ieder zwembad een geschikt zeil

Ieder zwembad is anders en daarom schiet je wellicht niet veel op met de standaard afmeting van een afdekzeil. Bij verschillende aanbieders, waaronder https://www.nettenshop.nl/, kan je afdekzeilen bestellen in specifieke maten. Op deze manier kan ieder rond en vierkant zwembad in Nederland voorzien worden van de perfecte bescherming. Daarnaast kan je kiezen voor een specifieke kleur die overeenstemt met de inrichting van jouw tuin. Zo wordt er ook nog een beetje rekening gehouden met de uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *