Welke SPF kan je huid de beste bescherming bieden?

Je moet je realiseren hoe belangrijk het is om zonnebrandcrème op je huid aan te brengen wanneer je buitenactiviteiten doet. Het kan echter zijn dat je niet weet welke SPF goed is voor jouw huid. Ongeacht de zonnebrandcrème die je aanbrengt, het is beter dan geen zonnebrandcrème aan te brengen. Het toepassen van zonnebrand factor 50 van Australian Gold is echter een goede beslissing. Hoe hoger de SPF, hoe beter de bescherming die je kunt krijgen. Voor dagelijks gebruik moet je minimaal SPF 30 kiezen. Vervolgens moet je minimaal 30 minuten voordat je naar buiten gaat zonnebrandcrème aanbrengen op de gehele huid die aan zonlicht wordt blootgesteld.

Hoe belangrijk is de zonbeschermingsfactor?

De zonnebrandcrème van Australian Gold is effectief om zowel UVA als UVB te blokkeren. Het kan je huid beschermen tegen schadelijke straling. UVA kan leiden tot huidveroudering zoals verslapping en rimpels. Bovendien is UVB schadelijker omdat het kan bijdragen aan het ontstaan van huidkanker. De UVB kan ook zonnebrand veroorzaken. UVA kan UVB reactiever maken. Als gevolg hiervan kan de combinatie van deze stralen gevaarlijker zijn voor je huid. SPF kan de natuurlijke afweer van je huid versterken. Wanneer je SPF 50 aanbrengt, kun je een hogere bescherming krijgen. Het kan zowel UVA- als UVB-stralen blokkeren.

Heeft iedereen zonnebrandcrème nodig?

Het antwoord is zeker ja. Alle mensen die buiten activiteiten hebben, moeten zonnebrandcrème op hun huid aanbrengen. Sommige mensen denken dat iemand met een donkere huid geen zonnebrandcrème hoeft aan te brengen. Deze stelling is echter volkomen fout. Zelfs als je een donkere huidskleur hebt, moet je nog steeds zonnebrandcrème aanbrengen. Zonnebrandcrème wordt echter niet aanbevolen voor baby’s jonger dan zes maanden. Zonnebrandcrème kan schadelijk voor baby’s zijn omdat het chemicaliën bevat. Dus als je de huid van je baby wilt beschermen tegen zonnestralen, moet je hem beschermende kleding aandoen en hem in de schaduw houden. Als je baby ouder dan zes maanden is, kun je hem specifieke zonnebrandcrème voor baby’s geven. De zonnebrandcrème irriteert de huid van je baby dus niet. Kinderen moeten zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 aanbrengen. Zorg ervoor dat je ze een goede zonnebrandcrème geeft voor een betere bescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *