Wat zijn de leukste interieurstijlen?

Het decoreren van je huis kan ontzettend leuk zijn. Er zijn ongelooflijk veel meubels en stijlen om uit te kiezen. Voor echte woonlovers is dit geen probleem, maar voor anderen kan dit toch wel overweldigend zijn. Met zoveel aanbod is het soms lastig om een keuze te maken. Toch kun je het allemaal een stuk makkelijker voor jezelf maken door je aan een paar dingen te houden, met name een bepaalde stijl. Maar wat zijn nou de beste interieurstijlen? Dat krijg je hier te zien!

De populairste stijlen

Verreweg de meest populaire interieurstijl is de industriƫle stijl. Je ziet het bijna in elk huishouden wel terug. Het gaat hierbij om een oude stijl met veel metaal en robuust hout waarbij je gelijk denkt aan de oude fabriekspanden. Veel van deze meubels zijn mat zwart en zien er niet al te ingewikkeld uit. Dit zie je vooral terug bij lampen boven eettafel. Het zorgt voor een gestructureerde maar ook vintage look. Een stijl die goed bij industrieel past maar ook op zichzelf erg mooi is, is de urban stijl. Deze stijl heeft ook veel van vintage weg. Het is een minimalistische stijl waarbij je veel kleur kunt gebruiken. Kleuren zoals groen en okergeel zijn perfect voor deze stijl.

Rustgevende stijlen

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je liever voor een rustige sfeer wilt gaan. Gelukkig kan een rustgevende stijl ook heel stylish zijn. Landelijk doet het vooral goed bij gezinnen en mensen die het liefste niet al te drukke tinten in hun huis willen hebben. Bij deze stijl denk je vooral aan de oude boerderijen van vroeger, alleen ziet het er nu een stuk chiquer uit, zo zal je veel meubelstukken uit deze stijl zien die gemaakt zijn van hout en geweven linnen. Kleuren die in deze stijl vaak terugkomen zijn wit en beige. Een stijl die ook een vrij zachte, rustige uitstraling heeft is Scandinavisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *