Voor welke thermostaat ga jij? 

Je kunt kiezen voor een nieuwe thermostaat als je oude thermostaat niet meer goed genoeg werkt, of gewoon omdat je toe bent aan meer luxe en opties voor je thermostaat. Hoe dan ook zijn er talloze mogelijkheden en merken voor een goede thermostaat verwarming. Hoe slimmer de thermostaat, hoe meer je kunt reguleren in je woning qua verwarming. Je kunt thermostaten via verwarming-shop-online bestellen. Hier vind je ook een ruim aanbod aan thermostaten van verschillende merken. 

Bestel je thermostaat online 

Je kunt op verwarming-shop-online gemakkelijk filteren op de thermostaten. Zo bepaal je precies waar jij naar op zoek bent en kun je zo de perfecte thermostaat voor bij jou in huis vinden. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Soms is een aan-uit thermostaat voldoende. Maar tegenwoordig kun je met digitale thermostaten bepalen op welke temperatuur je je woning precies wil hebben en kun je met modulerende thermostaten energie besparen. Dus dat is zeker het overwegen waard.  

Slimme en modulerende thermostaten 

Slimme thermostaten kun je niet alleen op een specifieke temperatuur instellen, maar je kunt ook nog bepalen wanneer de verwarming aan of uit moet gaan bijvoorbeeld. Of dat je de temperatuur tot een uur of 8 in de ochtend op 18 graden zet en deze daarna moet verhogen naar 21 bijvoorbeeld. Zo zorg je zonder steeds iets in te stellen dat je altijd een prettige temperatuur hebt. Een modulerende thermostaat is energiebesparend, omdat deze het water in één keer heet maakt en daarna op temperatuur houdt in plaats van steeds opnieuw het water in de ketel moet verwarmen. Daar heb je wel een modulerende cv-ketel voor nodig. 

Met app 

Slimme thermostaten kunnen soms ook gekoppeld worden met apps. Zo kun je de slimme thermostaat ook bedienen als je nog niet thuis bent of net de deur uit bent. Of als je boven zit terwijl de thermostaat beneden hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *