We zijn al door de voorrondes van het WK! Om echt te vieren dat NL al zo dicht bij de overwinning staat, is een goede versiering op zijn plaats. Heb je nog geen oranje feestversiering? Dan is nu de ideale tijd om het te kopen. Welke soorten versiering zijn er allemaal? Je kunt de oranje leeuwen op verschillende manieren supporten. Kies voor buitenversiering, binnen versiering en versier ook jezelf. Lees er hier meer over!

De straten kleuren oranje

Niets doet de sfeer van het voetbaltoernooi zo opbloeien als WK versiering. Je kunt kiezen voor de klassieke vlaggenlijn, rood wit blauw of oranje, grote raamvlaggen of zelfs auto stickers. De vlaggen zijn er in alle vormen en maten, zodat je het juiste formaat kunt kiezen om tussen de schutting te hangen of om tussen de huizen in de straat te spannen. Er zijn ook kant en klare straat versierpakketten. Deze zijn handig als je niet kunt kiezen wat je wilt, maar deze kun je ook samen met de buren aanschaffen. Verder heb je ook nog de zwaaivlaggetjes. Deze zijn leuk om mee te zwaaien wanneer de leeuwen spelen. Voor tijdens de wedstrijd kun je een gastoeter gebruiken om iedereen te laten horen wanneer er een doelpunt wordt gescoord. En wanneer het WK voorbij is? Dan ruim je versiering op en bewaar je het voor het volgende toernooi of bijvoorbeeld koningsdag. Zo blijft een eenmalige aankoop leuk voor een lange tijd.   

Het wk in je huis halen

Natuurlijk kun je naast de buitenversiering ook je huis helemaal in de WK stemming brengen. Zo kun je kleinere slingers in huis ophangen, of een led snoer met oranje lichtjes gebruiken. Je kan er ook voor kiezen om de klassieke route te nemen en om oranje ballonnen op te blazen. Vergeet ook niet om jezelf te versieren. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld een oranje jurk dragen, of wacht dacht je van de oranje strik voor de mannen? Wil je iets dat door iedereen gebruikt kan worden? Dan is er natuurlijk altijd nog de klassieke rood wit blauw schmink, oranje hoeden, brillen armbanden en meer. Zo kom je zelf helemaal in de WK sfeer en zie je er net zo goed uit als de supporters op televisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *