Musthave sieraden deze zomer

Het kwik stijgt en dat betekent dat we naast onze garderobe ook onze sieraden kunnen vervangen. Wij hebben de mooiste zomeritems voor je op een rijtje gezet. Zo zijn jouw polsen, hals, oren en enkels versierd met de mooiste sieraden volgens de laatste trends.

Zoetwaterparels

Zoetwaterparels zijn prachtige stijlvolle items die al heel wat fashion seizoenen meegaan. Daar waar parels ooit als “tuttig” werden gezien, is tegenwoordig niets minder waar. Wanneer je de grote parels combineert met stainless steel, kun je tijdloze en stoere sieraden creëren. Naast grote formaten zijn ook aparte vormen zoetwaterparels helemaal in. Wat dacht je bijvoorbeeld van stervormige parels? Jouw favoriete items met parels maak je erg gemakkelijk zelf. Sieraden inkopen doe je eenvoudig en voordelig bij Betaalbarekralen.

Schelp kralen

Er is niet veel mooiers dan een sunkissed huid versierd met ivoorkleurige schelpen. Kauri schelpen zijn net zoals vorig seizoen weer razend populair. Je kunt kiezen voor simpele kralen voor prachtige eenvoud, of compleet uitpakken met een goud- of zilverkleurig randje. Bovendien kun je er alle kanten mee op. Je kunt er ringen, kettingen, armbanden of enkelbandjes mee maken. 

Een leuke aanvulling op kauri schelpen zijn de kokkels. Dit zijn de schelpen die je zelf vast ook wel eens op het strand hebt gevonden, maar dan in een fancy jasje gegoten. Zo zijn er verschillende bedels beschikbaar met allerlei verschillende kleuren details. Hang een bedel aan een lange ketting en combineer deze met een kortere ketting van kauri schelpen. Summer, here you come!

Kleur

Vrolijke kleuren kunnen in de zomertrends niet ontbreken. Bovenstaande trends vul je aan met elegante vlinder bedels of gezellige smiley items. Beide in allerlei soorten en maten beschikbaar, dus je kunt het zo gek maken als jij wilt! Combineer ze voor een stijlvolle look met goud- of zilverkleurig stainless steel. Voor welke look ga jij deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *