Kom alles te weten over de Stihl gta 26

Kom alles te weten over de Stihl gta 26

Je ontkomt er niet aan. Eens in de zo veel tijd moet je toch echt grondig je tuin gaan snoeien. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer alles met de hand te snoeien, maar kun je er een snoeiapparaat met accu voor gebruiken: de Stihl gta 26. Aangezien het snoeien dankzij de accu bijna automatisch gaat, kost het je amper moeite om je tuin te snoeien – dit is nogal een verschil met toen het nog met de hand gedaan moest worden. In dit artikel kom je alles te weten over de Stihl gta 26.

Waar koop je de Stihl gta 26?

Als je geïnteresseerd bent in de Stihl gta 26, is het natuurlijk wel goed om te weten waar je deze kunt kopen. Dat kan bij www.detuinmachineshop.nl. In deze webshop vind je allerlei tuinmachines en -gereedschap die je kunt gebruiken in de tuin. Je vindt er echt alles – van grasmaaiers en tuinslangen tot reinigingsmachines en steenknippers. Of je je tuin nu wilt bijhouden of volledig opnieuw wilt bestraten, alle materialen die je nodig hebt, vind je in de webshop.

Wat zijn de specificaties van de Stihl gta 26?

De accu-snoeizaag heeft een Stihl Picco Micro 3 zaagketting en een snoeizaag met een hoge kettingsnelheid. Hierdoor kun je je bomen en struiken razendsnel snoeien. Bovendien gaat de accu erg lang mee. Je kunt daarnaast op elk moment de restcapaciteit van de accu zien. Is de ketting gebroken of versleten? Dan kun je deze zelfs zonder gereedschap vervangen? Je hoeft deze ook niet manueel op te spannen.

Veiligheid

Tijdens het snoeien wil je niet van alles in je oog krijgen. Gelukkig is de snoeizaag op een veilige manier ingericht. De ketting is namelijk afgedekt met een asymmetrische 90 graden draaibare beschermkap. Wel kun je het volledige zaagblad zien. Maar niet alleen tijdens het gebruik is veiligheid belangrijk, ook erna. Daarom zit er een draagtas bij de accu-snoeizaag die aan de muur opgehangen kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *