Het hele jaar door trampolinespringen

Trampolinespringen is enorm populair en kan het hele jaar door. Van winter tot zomer, springen kinderen graag met vriendjes op de trampoline. Hiernaast, is trampolinespringen gezond voor kinderen én ouders. Leer hier meer over trampolines en ontdek welke voordelen een trampoline heeft!

Welke trampoline in de tuin?

Trampolines komen in veel verschillende vormen, soorten, maten en kleuren. Om deze reden, heb je de mogelijkheid om een trampoline te kiezen die volledig aansluit op jouw tuin en wensen. Een rechthoekige trampoline in de kleur grijs of zwart is een strakke trampoline die perfect is voor de moderne en industriële tuin. Op zoek naar een wat unieker model trampoline, ga dan voor een vierkante trampoline. Naast de rechthoekige en vierkante trampoline, bestaat ook de ronde trampoline. De ronde trampoline 305 is de meest bekende trampoline en past goed in wat grotere tuinen. Ben je eruit welke vorm trampoline je wilt? De grond trampoline van Etan Trampolines zijn beschikbaar in alle kleuren, vormen en maten.

Winterspringen

Tijdens de winter kun je dus ook springen op de trampoline! Kleed je wel dik aan en je springt je vanzelf warm. Maar wat zijn nou leuke dingen om te doen op een trampoline in de winter? Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk zelf iets cools. Bouw bijvoorbeeld een fort of kasteel met kleden waar je in kunt spelen met vriendjes. Heeft het gesneeuwd? Dan kun je mooie sneeuwengelen maken en een sneeuwballengevecht houden. Of spring op de trampoline en kijk hoe hoog de sneeuw de lucht in vliegt.

Blijf gezond op een trampoline

Springen op een trampoline is super gezond! Gedurende de winter is je weerstand vaak wat minder en kom je minder buiten. Maar de komst van een trampoline in jouw tuin gaat dat veranderen. Trampolinespringen zorgt namelijk voor een geluksgevoel doordat er endorfine wordt aangemaakt. Zo ga je die najaarsdip tegen en ben je vrolijker dan ooit. Bovendien, verbeterd je conditie en reactievermogen. Wat wil je nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *