Hardlopers tijdens Black Friday, Sinterklaas en Kerst

Hardlopers tijdens Black Friday, Sinterklaas en Kerst

Ieder jaar is het weer volop drukte tijdens de feestdagen. Niet alleen in het winkelcentrum, maar ook online. Juist online. In de pandemie waar we in leven hebben online winkels het goed voor elkaar. Er wordt massaal gezocht naar kortingen en producten waar we kinderen, ouders, broers, zussen of vrienden mee kunnen verrassen. Dat is de afgelopen paar weken ook wel weer gebleken. Een webshop wat daarover mee kan praten is www.marjems.nl.

Schleich speelgoed

Eén van de hardlopers tijdens deze dagen is het speelgoed van Schleich. Schleich staat bekend om haar realistische miniaturen waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met verschillende themawerelden als onder andere Horse Club, Wild Life en Farm World, zijn de producten van Schleich Horse Club het meest populair. Met paarden, ruiters en een paardenstal kan er een hele manege worden nagebootst.

Ben je zelf nog op zoek naar een cadeau voor een jongen of meisje tussen de 5 en 12 jaar, overweeg dan zeker eens om speelgoed van Schleich aan te schaffen.

Spellen en puzzels

Naast de Schleich producten, blijven spellen en puzzels het ieder jaar goed doen. Tijdens de feestdagen worden er massaal spelletjes gespeeld met vrienden of familie. Het zorgt voor gezelligheid en rivaliteit, heerlijk. Ieder jaar komen er nieuwe spellen op de markt of wil je zelf iets nieuws uitproberen. De dagen voor Kerst om met Sinterklaas zijn de aankopen in spellen dan ook in overvloed.

Naast spellen wordt er in deze periode ook meer gepuzzeld. In de koude wintermaanden zitten we nu eenmaal veel binnen en zijn puzzels een aangename bezigheid. Het maakt niet uit of het gaat om een puzzel van Ravensburger of Jan van Haasteren, ze zijn allemaal razend populair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *