Een kleine kamer, wij hebben de oplossing

Oplossing kleine kamer

Je hebt een prachtig huis gekocht, dat is super fijn. Helaas zijn alleen niet alle slaapkamers even groot en moet je de kinderkamer op een zo effici├źnt mogelijke wijzen in gaan richten (dat geldt overigens voor elke ruimte). Hoe ga je dat dan aanpakken? Hier zijn wat tips om het makkelijker te maken om voor je kinderen een kamer in te richten, vooral in de situatie dat een kamer iets te klein is. Het is misschien jammer, maar het is ook ontzettend fijn als een kind ruimte heeft, en hoe kun je beter ruimte maken dan met een hoogslaper waar het kind nog ruimte onder heeft om te doen wat maar mogelijk is? Dat is nog eens een oplossing.

Voor een kind geen probleem

Misschien kun jij er niet aan denken om een hoogslaper te hebben, maar meestal vinden kinderen het geen probleem om even in bed te klauteren. Het maakt het misschien wel een avontuur om zoiets te doen. Dat is super fijn, een super manier van bezig gaan met naar bed, een laatste energie uiting voordat het kind helemaal lekker gaat slapen. Dat is het fijne van een halfhoogslaper, en de ruimte die je wint is enorm.

Goed gedaan!

Nu kun je je huis lekker inrichten zoals jij wilt, de kamer van je kind heeft nu ruimte voor die extra bureau en nu is het lekker even genieten, want er is geen probleem meer aan tocht. Het is nu alleen nog maar het pure, fijne genieten van het proces van inrichten, waar je kind vast wel bij wilt helpen. Het is altijd leuk om bezig te gaan met dingetjes uitzoeken voor jouw eigen plekje, en dat is ook weer een leuk uitje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *