De vele voordelen van DaaS voor je bedrijf

DaaS, oftwel device as a service aanschaffen voor je bedrijf heeft veel voordelen. De grootste voordelen van DaaS zijn het oplossen en het feit dat eindgebruikers altijd beschikken over een modern, onderhoudsvriendelijk apparaat. Of het nu een desktopcomputer, laptop, smartphone of ander mobiel apparaat is. DaaS verhoogt de productiviteit, medewerkers kunnen altijd werken met de nieuwste (mobiele) devices.

De apparaten zijn volledig gebruiksklaar. Omdat de IT-afdeling zo ontzorgd wordt, hebben zij meer tijd voor andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van nieuwe technologische trends.

Duurzaam en schaalbaar

Tegelijkertijd is device as a service veel stabieler dan bij de aankoop van individuele apparaten. De levensverwachting is voorspelbaar, je weet precies wanneer een medewerker toe is aan een nieuw toestel. Verouderde apparaten kunnen centraal worden geretourneerd en gerecycled.

Apparaten die nog een ronde kunnen bedienen, worden teruggebracht en kunnen hergebruikt worden. Device as a service is ook schaalbaar, je kunt het gekochte bedrag aanpassen aan het veranderde personeelsbestand. Hierdoor zijn de jaarlijkse kosten beter voorspelbaar en ben je als organisatie toch flexibel.

Zowel een service als beveiliging

Bij Veenman kun je kiezen voor beveiligde apparatuur. Dit verbetert de beveiligingsbeheerfuncties van uw apparaten. Op deze manier zijn de apparaten altijd beschermd tegen malwareaanvallen.

Daarnaast kunt je de kennis van de Veenman specialisten inzetten voor optimale beveiliging. Je bedrijf ontvangt regelmatig beveiligingsupdates.

Voor welke bedrijven is het toestel geschikt als dienst?

Bent je als bedrijf op zoek naar een manier om de IT-afdeling te ontlasten, dan is DaaS zeker de juiste oplossing. Het uitbesteden van apparaatbeheer voor een ervaren partij kan veel tijd en dus geld besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *