De populariteit van baby armbandjes

Heb jij hem ook nog in je sieradendoosje bewaard? Het armbandje dat je als kind hebt gedragen? Vaak stond hierop ook je naam of zelfs het telefoonnummer van je ouders. Een ontzettend waardevolle herinnering aan je ouders of opa en oma, want van hen heb je dit prachtige sieraad cadeau gekregen. Ook nu, in 2021, zijn deze armbandjes voor baby weer enorm populair. Wij vertellen je waarom!

1. Kraamcadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk kraamcadeau? Een zilveren of (rosé) gouden baby armband leent zich perfect als kraamcadeau! Je maakt het sieraad extra persoonlijk door deze te laten graveren met een naam of geboortedatum. Extra leuk; je kunt in veel (web)winkels voor zowel moeder als baby dit armbandje shoppen. Zo scoor je zeker weten punten!

2. Een waardevolle herinnering

Het babyarmbandje heeft, naast dat het gewoon heel lief staat, een heel emotionele betekenis. Het is een waardevol cadeau voor moeder en kind. Een tastbare herinnering voor later.. Wanneer je dit armbandje over 20 jaar ziet, weet je weer even hoe klein hij of zij was. Dit is er zeker eentje om te bewaren!

3. Helemaal uniek

De welbekende armbandjes van vroeger zijn het baby armbandje met naamplaatje of het lieveheersbeestje. Je oma of moeder kent ze vast nog wel, wat waren die populair! Tegenwoordig zijn er nog veel meer mogelijkheden. Jij kunt een baby armband helemaal zelf samen stellen met verschillende bedels en gravures, hoe gaaf! Zo laat jij de ontvanger zien dat je echt hebt nagedacht over het cadeau.

Het lijkt ons duidelijk! Een baby armband is het perfecte cadeau voor baby & ouders. Maar let wel, het is belangrijk om de ouders mee te geven dat het armbandje alleen onder toezicht gedragen kan worden. Zeker wanneer er bedeltjes aan de armband hangen, kan dit erg gevaarlijk zijn. Het is dus in eerste instantie vooral een mooi sieraad voor de show, maar laat je kindje hiermee niet slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *