Blijf in contact met uw dierbaren tijdens quarantaine

Opgesloten zitten in uw eigen huis kan frustrerend zijn. U kunt belangrijke gebeurtenissen missen zoals de verjaardagen van uw vrienden of familie. En als u niet naar buiten kunt omdat u een virus hebt opgelopen, maar u toch in contact wilt blijven met uw vrienden, familie of geliefde, dan kan dat via online, sms of video-oproep. Of u kunt allebei iets sturen dat u allebei leuk vindt om uw relatie fris en gezond te houden, zoals Valentijn chocolade bestellen, zelfs als het geen Valentijnsdag is. Maar vergeet niet om voldoende rust te nemen om te herstellen van het virus dat u hebt opgelopen, en laat u niet te veel in beslag nemen door de leuke activiteiten die je online doet.

Hoe vermijdt u gevaarlijke virussen?

Met alle dingen die om ons heen gebeuren, is het belangrijk om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. U kunt voorkomen dat u ziek wordt door elke ochtend te zonnebaden, vitamines te consumeren en veel water te drinken om gehydrateerd te blijven. Verrassend genoeg kan een gezonde hoeveelheid chocolade van een bedrijf als Gust Royal voorkomen dat je ziek wordt. Chocolade met meer dan 70% cacao kan je immuunsysteem en uw gezondheid stimuleren, het kan ook hartaandoeningen voorkomen. De reden hierachter is dat pure chocolade antioxidanten, vezels, kalium en koper bevat, samen met magnesium.

Is het oké om elke dag chocolade te eten?

Elke dag chocolade eten zal geen probleem zijn voor gezonde mensen, maar alleen chocolade met meer dan 70% cacao. Het is oké om dagelijks chocolade te eten, zelfs voedingsdeskundigen raden ons aan om 30 gram pure chocolade per dag te eten, het helpt om endorfine en serotonine uit uw lichaam vrij te maken, wat resulteert in een stemming boost en helpt bij het bestrijden van stress. U moet echter voorzichtig zijn, vooral als u een hoge bloeddruk heeft. Want cacao bevat cafeïne en 40 gram chocolade is hetzelfde als een sterke kop koffie. Kortom, het eten van een klein stukje pure chocolade is gezond en kan heilzaam zijn, maar u moet er rekening mee houden dat u eigenlijk cafeïne eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *