Bekleed je nieuwbouwtrap met PVC

Het kopen van een nieuwbouwhuis is een spannend avontuur. Elk onderdeel telt mee in het creƫren van een thuis waar je trots op kunt zijn. Een van de eerste dingen die je opvalt in je nieuwe woning, is vaak de vurenhouten trap. In nieuwbouwhuizen wordt meestal standaard een trap van vurenhout geplaatst. Kies ervoor om die trap te laten renoveren met PVC door Stairz Traprenovatiespecialist en maak er het pronkstuk van je woning van. Deze moderne oplossing zorgt niet alleen voor een zichtbare upgrade maar zorgt ook voor een duurzame en praktische afwerking die jarenlang meegaat.

Waarom kiezen voor PVC trapbekleding?

Een traprenovatie met PVC biedt talloze voordelen, waaronder:

  • Duurzaamheid en slijtvastheid: PVC is ontworpen om zeker twintig jaar mee te gaan, zelfs onder zware belasting. Dit maakt het de perfecte keuze voor gezinnen;
  • Onderhoudsgemak: het schoonmaken van een met PVC beklede trap is een fluitje van een cent. Vuil en vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, wat het ideaal maakt voor een huishouden waarin volop geleefd wordt;
  • Geluidsdemping: het PVC en de flexibele lijm die wordt gebruikt bij het bekleden van de trap vermindert het geluid van voetstappen aanzienlijk. Ideaal voor een rustige thuisomgeving;
  • Vele opties mogelijk: kies uit een breed assortiment aan designs en afwerkingen waardoor je trap een persoonlijke touch krijgt en naadloos aansluit bij je interieur.


Stairz: experts in Traprenovatie

De specialisten van Stairz richten zich op klanttevredenheid en kwaliteit. Ze komen graag bij je langs om je trap te bekijken en jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Het vakmanschap van Stairz zorgt ervoor dat de renovatie soepel en zonder onnodige overlast verloopt, met een resultaat dat zeker aan je verwachtingen voldoet. De traprenovatie kan in een dag gedaan zijn, zo kun je snel genieten van jouw gerenoveerde trap. 

Trapverlichting toevoegen aan je trap?

Stairz gaat verder dan alleen het bekleden van trappen met PVC. Het is ook mogelijk om trapverlichting in je trap te laten plaatsen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en verhoogt bovendien de veiligheid als het donker is. Je kunt kiezen voor trapverlichting in de wangen van de trap of voor verlichting in de traptreden. Overweeg de optie van trapverlichting zeker als je je trap toch laat renoveren.

Ontdek de mogelijkheden bij Stairz

Is het tijd om je nieuwbouwhuistrap te laten afwerken? Bezoek dan de website van Stairz en ontdek wat mogelijk is met PVC traprenovatie en trapverlichting. Laat je inspireren door de vele afbeeldingen van eerdere projecten en ontdek hoe jouw trap een mooi onderdeel van je huis kan worden. Stairz staat klaar om je droomtrap te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *