Bedankt! Cadeaus om iemand te bedanken voor steun of hulp

Heb je recent vrienden geholpen met hun verbouwing of verhuizing? Of ben je juist geholpen met een grote klus of bij het oppassen op de kinderen? Hoe fijn is het als je iemand kunt helpen of als iemand jou eens uit de brand helpt als je hulp goed kunt gebruiken. Maar hoe bedank je iemand voor de bewezen dienst? Afhankelijk van de hulp die je hebt ontvangen kun je bepalen of je een groot of klein cadeau wilt geven. Bedenk dat het bij een Bedankt cadeau eigenlijk meer om de geste of het gebaar gaat dan om het cadeau. Zeker als je het moeilijk vindt de juiste woorden te vinden om tegen iemand te zeggen: Bedankt! Dan kun je je dankbaarheid versterken met een leuk cadeau. Wat kun je geven?

Verras hem of haar met een leuk uitje of etentje

Heeft je moeder je de afgelopen tijd bijgestaan met klusjes in huis toen je ziek was? Of is je beste vriendin mee geweest naar een lastige afspraak? Bedank haar dan door samen van een lunch te genieten bij jullie favoriete horeca gelegenheid. Houdt hij of zij meer van theater of muziek? Denk dan aan eens aan tickets voor een goeie voorstelling. Allerlei mogelijkheden om een leuke herinnering te creëren.

Een Bedankt cadeau als leuke attentie

Als je het passender vind om een cadeau te geven in plaats van een belevenis, dan kun je denken aan een echt Bedankt cadeau. Een Bedankt cadeau kan voorzien zijn van de boodschap “Bedankt”, maar misschien is het leuker een cadeau geven met een leuk kaartje met een zelfgeschreven tekst erbij. Kadogalerie uit Haarlem is  onder andere gespecialiseerd in leuke Bedankt cadeaus. Zowel in de winkel aan de Drossestraat in Haarlem (onderdeel van Raaks Halle winkels) als online kun je Bedankt cadeaus kopen, naast alle andere leuke cadeau artikelen die zij aanbieden. Bekijk de website en verbaas je over het leuke assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *