4 manieren om jouw borrel nog leuker te maken

Een borrel geven, vooral van een kantoor of bedrijf, kan soms nogal geforceerd zijn. Mensen kunnen wel kletsen, maar je wilt dat ze echt uit de werkdag komen. Dat ze lekker kunnen ontspannen en dat er een vriendelijke sfeer hangt. Er zijn manieren waarop je jouw borrel leuker kan maken en waarbij iedereen tevreden naar huis gaat aan het einde denk bijvoorbeeld aan champagne bestellen en bezorgen.

1.   Catering

Tuurlijk kan je heel standaard gaan voor wat je altijd op borrels vindt, typische biertjes en wijn. Maar als je een keer all out wil gaan en mensen wil verrassen kan je champagne bestellen. Dit is vaak ook voordeliger dan als je het zelf koopt bij de supermarkt. Ook kan je hapjes laten bezorgen, kies dan wel een leuk hip restaurant.

2.   Pubquiz

Het organiseren van een pubquiz is hartstikke leuk. Vooral als je er grappige vragen tussen doet. Ook kan je mensen van verschillende afdelingen in teams zetten, zo krijg je meer dat familiegevoel in een bedrijf. Plus mensen worden er vaak automatisch fanatiek van, en dat is altijd leuk!

3.   Zaal

Zorg ervoor dat je de borrel ergens anders geef dan het normale pand waar jullie in werken, dit breekt ook weer het idee van op werk zijn. Het is wel verstandig om het dichtbij de werkplaats te houden, zodat mensen niet afzeggen omdat ze geen zin hebben om te reizen. En dan kunnen ze ook mooi na de werkdag lekker gelijk daarheen lopen.

4.   Muziek

Goede muziek is een must. Zelfs als je eigenlijk gewoon wilt dat iedereen lekker kan kletsen, dan is een zachte ondertoon van muziek nog steeds erg fijn. Ook iets voor mensen om over te praten en om zich te ontspannen. Het is ook bewezen dat mensen zich vrolijker voelen waar muziek te horen is.

Waar je ook voor kiest, zorg dat het past bij het soort mens en de soort sfeer die er hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *