Speelgoed voor kinderen veranderd continu en is vaak een tijdje hip en trending, maar daarna wordt er niet meer mee gespeeld. Zonde van je geld en de kamers in je huis puilen uit van het speelgoed. Daarentegen bestaat er ook speelgoed waar jouw kinderen hun hele jeugd plezier van hebben en vaak mee zullen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wil je dus investeren in goed, leuk en tijdloos speelgoed voor kinderen? Hieronder hebben we een lijstje van producten opgesteld waar je kind(eren) lange tijd mee zullen blijven spelen.

Trampoline

Als je aan speelgoed denkt, denk je misschien niet gelijk aan een trampoline. Maar de trampoline is het ultieme vermaak voor kinderen en ook nog eens gezond! Met een trampoline van Etan Trampolines in je tuin, zullen je kinderen uren springen met of zonder vriendjes. Ook is het de perfecte manier om je even uit te leven na een dag school en stil zitten. Trampolines zijn er in alle soorten en maten. Van een stoere en industriƫle vierkante of rechthoekige trampoline tot een traditionele ronde trampoline. Daarnaast heb je de keuze om te gaan voor een inground trampoline, een gelijkvloerse UltraFlat trampoline of een opstaande trampoline.

Lego

Voor wie geduld heeft is Lego het perfecte speelgoed. Uren plezier en je kunt echt trots zijn op wat je hebt gemaakt. Net als voor creatieve kinderen is Lego ideaal. Je kunt de auto maken die op de verpakking staat, maar je kunt ook alles ontwerpen wat je in gedachten hebt. Zoals die droomauto of droomhuis bouwen met al je verschillende blokjes Lego.

Voetbal

Wie heeft er thuis nou geen voetbal liggen? Iedereen, van jong tot oud, vind het weleens eens leuk om een balletje te trappen. Naast een normaal potje voetbal zijn er genoeg andere spelletjes te doen met een voetbal. Denk aan flessenvoetbal, heerlijk om te spelen in de zomer en het lekker weer is. Het is een soort van bowlen, omdat je probeert de flessen water van de ander om te schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *